CENTRAAL ENERGIE BEHEER NEDERLAND

Focus op service, wij staan klaar voor u.

Kom in contact met ons klantenservice.

BEL ONS VIA

020 225 10 72

ONS ADRES

Joop Geesinkweg 901
1114AB Amsterdam-Duivendrecht

HEEFT U VRAGEN?

Bekijk ons meest gestelde vragen.

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Ik ben overgestapt via Centraal Energie Beheer wat nu?
U heeft via ons een passend aanbod ontvangen. Onze adviseur neemt het aanbod met u door en zal al uw vragen beantwoorden. Indien u heeft gekozen voor de aanbieden hoeft u er verder niets voor te doen, wij regelen namelijk alles.
Hoe komen jullie aan mijn nummer?
Wij staan nauw in contact met reclame bureau's en instanties waar informatie wordt verzameld voor een specifiek doelgroep. U kunt uw gegevens registratie altijd bij ons opvragen en indien wenselijk laten verwijderen volgens de nieuwe AVG privacy wet.
Wat is het voordeligst? Particulier of zakelijk?
Voor elk huishouden of bedrijf is het altijd nodig voor een passend aanbod. Wij kijken samen met u naar uw persoonlijke en zakelijke huishouden en op basis daarvan kunnen wij u het best adviseren.
Zijn jullie een collectief?
Wij noemen ons geen collectief maar brengen wel op grote schaal klanten aan bij verschillende leveranciers met de juiste aanbieding. Hierdoor kunnen wij onderhandelen met leveranciers en ervoor zorgen dat wij op basis van uw behoefte een eerlijk voorstel kunt ontvangen.
Zit ik ergens aan vast als ik via de telefoon iets afsluit?
Nee, u ontvangt van ons altijd vrijblijvend informatie over een nieuw of verlengend energiecontract. U kunt zelf de keuze maken of u het aanbod wilt accepteren.
Zijn jullie een energieleverancier?
Nee, Centraal Energie Beheer is het centrale orgaan waarop wij eerlijk en onafhankelijk kijken naar uw energiecontract. Wij leveren geen energie maar leveren wel het beste voor u!

KOM IN CONTACT

Fijn dat u contact zoekt met Centraal Energie Beheer, u bent bij ons in goede handen.

We helpen u via social media, telefoon of per e-mail. Bij vragen luisteren we en komen samen met u tot een goede oplossing.


CONTACTFORMULIER